Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi (Asustehuolto Ullastiina Oy)

Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 29.09.2018.)

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Perustie 19, 00330 Helsinki
  • Huomioitavaa: Ompelimo- ja pesulapalvelut niin kangas- kuin nahka-asusteille ja kodintekstiileille
  • Sivua katsottu: 9871 kertaa

Ullastiinalla näyttää olevan nykyisin toimipaikka vain Länsi-Pakilassa osoitteessa Rapparintie 6, 00660 Helsinki.

Munkkiniemen Ullastiina sijaitsee osoitteessa Perustie 19 ja sillä on toimipaikka myös Länsi-Pakilassa sekä Itäkeskuksessa. Ullastiinan puhelinnumero on (09) 488 404.

Avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–17 ja keskiviikkoisin 9–18. Viikonloppuisin suljettu.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 10 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Heli Tanner:

Hello, Ullastiinan ekspertit! Mitäpä kuuluu kahdelle korvalapputilaukselleni, beigeä minkkiä ja jotain “tumma karvaa”? Ei kiirettä, tiedän, että joulunalusviikot ovat täynnä töitä. Paljonko tulevat maksamaan, suunnilleen? Talvisin terveisin! (Tilipäiväni on 18.11.)Heli

  • Kirjoitettu: 10. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.