Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi (Asustehuolto Ullastiina Oy)

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 29.09.2018.)

Ullastiinalla näyttää olevan nykyisin toimipaikka vain Länsi-Pakilassa osoitteessa Rapparintie 6, 00660 Helsinki.

Munkkiniemen Ullastiina sijaitsee osoitteessa Perustie 19 ja sillä on toimipaikka myös Länsi-Pakilassa sekä Itäkeskuksessa. Ullastiinan puhelinnumero on (09) 488 404.

Avoinna maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja perjantaisin kello 9–17 ja keskiviikkoisin 9–18. Viikonloppuisin suljettu.

"Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 10 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Heli Tanner:

Hello, Ullastiinan ekspertit! Mitäpä kuuluu kahdelle korvalapputilaukselleni, beigeä minkkiä ja jotain “tumma karvaa”? Ei kiirettä, tiedän, että joulunalusviikot ovat täynnä töitä. Paljonko tulevat maksamaan, suunnilleen? Talvisin terveisin! (Tilipäiväni on 18.11.)Heli

  • Kirjoitettu: 10. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Ullastiina, Munkkiniemi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/48" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>