Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompeluhuone Matazzi (Ompelimo)

Ompelimo sijaitsee Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannin vieressä. Matazzi on avoinna ma–pe kello 10–19. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on (09) 563 4219.

Esimerkiksi housujen lahkeen lyhennys on alkaen 15€, ja lahkeen kavennus tai vyötärön levennys/kavennus, tai vetoketjun vaihto (sisältää uuden vetoketjun) saa alkaen hintaan 20€.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompeluhuone Matazzi" on saanut pisteet 9,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

petri heinonen:

Loistava hinta/laatu -suhde

  • Kirjoitettu: 25. päivä heinäkuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompeluhuone Matazzi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/30" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>