Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Pukupalvelu Festar (Pukupalvelu Festar Oy)

Pukupalvelu Festar toimii Helsingissä. Sen puhelinnumero on 09 643 334. Avoinna ma–pe kello 10–18 ja lauantaisin 10–14 tai sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Pukupalvelu Festar" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Nina:

Loistava palvelu, hieno lopputulos ja hyvä hinta-laatu suhde. Suuret suosittelut! Hääpuvun kavennus, lyhennys ja pieni modaus oli siis kyseessä.

  • Kirjoitettu: 08. päivä syyskuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pukupalvelu Festar sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/925" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>