Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ateljee Eija Ahola

Ompelimo Ateljee Eija Aholan liike sijaitsee Helsingissä, Pohjois-Haagassa. Ompelimon palveluihin kuuluu turkis-, nahka- ja kangasasujen mittatilaus-, muodistus- ja korjausompelu. Yrittäjä on ollut 32 vuotta alalla, perustamisvuosi oli 1987.

Puhelinnumero on 0400 803 899 ja sähköpostiosoite eija.ahola13@gmail.com.

Ateljee on avoinna ma–to kello 6–17 ja perjantaisin 6–15.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ateljee Eija Ahola" on saanut pisteet 8,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 23 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ateljee Eija Ahola sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1044" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>