Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Rock Nympho (T:mi Mira Suhonen)

Yrityksellä on nettikaupassaan myynnissä kaikenlaisia rock-henkisiä vaatteita, kenkiä ja koruja, joilla on ilmainen toimitus. Liikkeen toimitilat sijaitsevat Alavudella, mutta töitä vastaanotetaan myös Seinäjoella osoitteessa Sammonkatu 26. Puhelinnumero on 045 677 0169 ja sähköpostiosoite info@rocknympho.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Rock Nympho" on saanut pisteet 7,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Rock Nympho sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1070" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>