Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Rock Nympho (T:mi Mira Suhonen)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.rocknympho.com/
  • Osoite: Martinkoskentie 94, 63330 Pahajoki
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 2199 kertaa

Yrityksellä on nettikaupassaan myynnissä kaikenlaisia rock-henkisiä vaatteita, kenkiä ja koruja, joilla on ilmainen toimitus. Liikkeen toimitilat sijaitsevat Alavudella, mutta töitä vastaanotetaan myös Seinäjoella osoitteessa Sammonkatu 26. Puhelinnumero on 045 677 0169 ja sähköpostiosoite info@rocknympho.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Rock Nympho" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Rock Nympho sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.