Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.vaatturimestari.fi
  • Osoite: Kaskitie 13, 33540 Tampere
  • Huomioitavaa: Jakkupuvut ja housupuvut, morsiuspuvut, iltapuvut, päällystakit, vaatturipuvut ja mittamuutospuvut
  • Sivua katsottu: 2931 kertaa

Vuonna 1983 perustettu Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho on tamperelainen yritys, joka on avoinna vain sopimuksen mukaan. Liike sijaitsee nykyisin osoitteessa Kaskitie 13.

Puhelinnumero on 050 308 7087 ja sähköpostiosoite kirsi.aho@vaatturimestari.fi. Yhteydenottoja toivotaan mieluiten sähköpostitse.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.