Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho

Vuonna 1983 perustettu Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho on tamperelainen yritys, joka on avoinna vain sopimuksen mukaan. Liike sijaitsee nykyisin osoitteessa Kaskitie 13.

Puhelinnumero on 050 308 7087 ja sähköpostiosoite kirsi.aho@vaatturimestari.fi. Yhteydenottoja toivotaan mieluiten sähköpostitse.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ateljee ja Vaatturinliike Kirsi Aho sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/806" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>