Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Annaleenan Ompelimo

Annaleenan Ompelimo on rovaniemeläinen yritys. Puhelinnumero on 040 747 7791.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Annaleenan Ompelimo" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Harza:

Melkein viiskymmentävuotta piti ellää että näki tämmöisen yrityksen. Kerrassaan mahtava palvelu ja järkevä hinnoittelu yhdistettynä huippulaadukkaaseen työn jälkeen! Miehenä vien sinne kaikki vaatteet korjattaviksi. Niin vetskarit, vuoret ko muukki hoituupi. Ompelleehan yrittäjä toki hienoja juhlavaatteitaki. SUOSITTELEN KAIKILLE

  • Kirjoitettu: 03. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Annaleenan Ompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/331" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>