Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Twizt

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 25.01.2017.)

Twiztin ompelimo Tampereella on lopettanut toimintansa. (#)

Twizt (Ompelimo Fragola) toimii Tampereella. Puhelinnumero on 032 120 180 ja sähköpostiosoite marika@ompelimofragola.com. Avoinna sopimuksen mukaan Tampereella. Sovitukset Tampereella sopimuksen mukaan.

"Twizt" on saanut pisteet 7,4 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 7 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Marika Mansikkamäki:

Ompelimo on lopettanut toimintansa Tampereella. Tämänhetkiset kuviot löytyvät osoitteesta www.twizt-shop.com

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Twizt sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/8" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>