Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Tmi Anneli Heinonen

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 27.04.2015.)

Ompelimo vaikuttaa lopettaneen toimintansa.

Tmi Anneli Heinonen sijaitsee Tampereella.

"Tmi Anneli Heinonen" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

TT.:

tämä on lopettanut, tarkistettu tänään.

  • Kirjoitettu: 27. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Pete:

Harmillista kaiken kaikkiaan, mutta kiitos TT kun viitsit ilmoittaa asiasta.

  • Kirjoitettu: 27. päivä huhtikuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tmi Anneli Heinonen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/427" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>