Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ompelupalvelu Jaana Kekkonen

 • Paikkakunta:
 • Osoite: Näsilinnankatu 31, 33200 Tampere
 • Huomioitavaa: Esimerkiksi mittatilausvaatteiden suunnittelu, valmistus ja myynti. Korjausompelu, sisustustekstiilien suunnittelu, valmistus ja myynti. Mahdollisesti myös ompelualan alihankintatyöt.
 • Sivua katsottu: 10243 kertaa

Toiminimi Ompelupalvelu Jaana Kekkonen toimii Tampereella ti–pe kello 9–15. Suljettu la–ma.

Puhelinnumero on 040 763 1551.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelupalvelu Jaana Kekkonen" on saanut pisteet 5,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 17 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Mari:

Jos haluat uskomattoman huonoa palvelua niin täältä sitä saa. Olen käynyt tässä ompelimossa 3 kertaa, joka kerta olen ajatellut antaa vielä yhden mahdollisuuden ja päättänyt olla välittämättä töykeästä palvelusta. Ainoa syy tähän on se että tämä on ainoa ompelimo ydinkeskustassa. Nyt kuitenkin päätin etten käy täällä enää ikinä. Työnjälki ollut aina keskinkertaista mutta ennen kaikkea ylimielinen, röyhkeä ja töykeä palvelu pilaa aina koko päivän. En voi suositella tätä paikkaa kenellekkään.

 • Kirjoitettu: 14. päivä tammikuuta 2016
 • Kestolinkki: #

Vilhelmiina:

Asiakaspalvelu on todella huonoa ja töykeää. Ei tee mieli viedä mitään korjattavaksi ihan vaan koska ei halua kuulla sitä ylimielistä naljailua joka todella pilaa päivän. Erikoinen asenne yrittäjällä,luulisi karkottavan asiakkaat..

 • Kirjoitettu: 19. päivä tammikuuta 2017
 • Kestolinkki: #

Nina Heikkinen:

Työnjälki oli aivan pöyristyttävän huonoa.
Olisin itse pystynyt samaan. Lisäksi korkea hinta ja hyvin epäystävällinen ja ylimielinen palvelu.
En todellakaan suosittele kyseistä paikkaa.
Tästä lähtien vien vaatteeni korjattavaksi Helsinkiin asti, koska saan ystävällistä asiakaspalvelua ja ammattitaitoisen työn jäljen samaan hintaan.

 • Kirjoitettu: 08. päivä heinäkuuta 2018
 • Kestolinkki: #
 • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ompelupalvelu Jaana Kekkonen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.