Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Tähtitikki

Ompelimo Tähtitikki on Tampereelta käsin toimiva yritys. Sen faksi ja puhelinnumero on 03 223 6698. Avoinna ti–to kello 9–17 ja perjantaisin 9–15. Suljettu muina päivinä.

Huomioitavaa: Toisin kuin karttakuva alla näyttää, ompelimo sijaitsee Rautatienkadun ja Erkkilänkadun kulmassa.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Tähtitikki" on saanut pisteet 8,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 16 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Paulina:

Hei,

Voisinko tuoda villakangastakkini huomenna korjattavaksi (tiistai)?. Siinä on mennyt nappin osa irti. Osa on tallessa, en itse saa sitä takaisin. En tiedä onko se edes mahdollista saada takaisin.

Terveisin
Paulina Blomström

  • Kirjoitettu: 21. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Eevert:

tahtitikki.wordpress.com

  • Kirjoitettu: 17. päivä marraskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Tähtitikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/820" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>