Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Miskala

Ompelimo Miskala löytyy Tampereen Tesomalta. Ompelimo on avoinna ma–to kello 10–17 ja perjantaisin 9–16. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 03 345 0596 ja sähköpostiosoite miskala.seija@gmail.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Miskala" on saanut pisteet 8,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 13 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

leppänen:

Olen käynyt useasti siistiä ja tarkkaa työtä.Voin suositella kaikille ja hinnatkin on kohdallaan.Ystävällinen palvelu.Tämän tyyppisiä yrityksiä tarvitaan.Onnea jatkoon.

  • Kirjoitettu: 16. päivä lokakuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Miskala sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/699" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>