Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Maarit Vehkasaari

Vantaalla toimivan Ompelimo Maarit Vehkasaaren puhelinnumero on 040 596 0634.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Maarit Vehkasaari" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Juhani Järvinen:

muistot ovat ihania.

  • Kirjoitettu: 28. päivä syyskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Juhani Järvinen:

Mielestäni olit paras

  • Kirjoitettu: 28. päivä syyskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Maarit Vehkasaari sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/27" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>