Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Niemikotisäätiön Ompelimo & Olohuone

Niemikotisäätiön ompelimo sijaitsee osoitteessa Kalevankatu 30, kiinteistön 2. kerroksessa. Puhelinnumero on 050 408 2428 ja sähköpostiosoite ompelimo@niemikoti.fi.

Korjausompeluja vastaanotetaan maanantaista keskiviikkoon kello 8–15.30.

Nettisivujen lisäksi ompelimolla on omat Facebook-sivut.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Niemikotisäätiön Ompelimo & Olohuone" on saanut pisteet 7,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 6 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Raimo Kumpu:

Heittivät minulta kahdet Marlboro -merkkiset farkut hävitykseen, toiset oli 119e ja toiset 109e maksaneet. Eivät mitenkään sanoneet ei etu- eikä jälkikäteen että jos et hae siihen mennessä… Saivat siinä lahjoituksena hyväntekeväisyyteen mielihyvää ja pahemman kerran mielipahaa toisaalle.

  • Kirjoitettu: 02. päivä joulukuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Pete:

Todella harmillista eikä edes pikku juttu, koska kyseessä on yli 200 euroa. Kallis kokemus.

  • Kirjoitettu: 03. päivä joulukuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Raimo Kumpu:

Pahinta on, että eivät juurikaan ota kantaa tapahtuneeseen vaan pesevät kätensä koko asiasta tyyliin on ollut joku entinen työntekijä, emme tiedä, emme voi auttaa. Hoh hoijaa.

  • Kirjoitettu: 20. päivä joulukuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Niemikotisäätiön Ompelimo & Olohuone sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/43" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>