Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 06.08.2017.)

Arkadiankadun liike on suljetu, mutta toiminta jatkuu Bulevardilla.

Vaatturiliike Sauma Oy on helsinkiläinen yritys. Sillä on kaksi toimipistettä; Arkadiassa ja Bulevardilla. Avoinna arkisin 11–18 ja viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 09 495 524 ja sähköpostiosoite vaatturit@vaatturiliikesauma.fi.

"Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/804" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>