Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu

Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 06.08.2017.)

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Arkadiankatu 15, 00100 Helsinki
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 1772 kertaa

Arkadiankadun liike on suljetu, mutta toiminta jatkuu Bulevardilla.

Vaatturiliike Sauma Oy on helsinkiläinen yritys. Sillä on kaksi toimipistettä; Arkadiassa ja Bulevardilla. Avoinna arkisin 11–18 ja viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 09 495 524 ja sähköpostiosoite vaatturit@vaatturiliikesauma.fi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Vaatturiliike Sauma Oy, Arkadiankatu sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.