Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Vaatturiliike-Ompelimo Pirjo Kokko

Vaatturiliike-Ompelimo Pirjo Kokko on avoinna ma–pe 9–17. Puhelinnumero on 040 506 2963‎ ja sähköpostiosoite pirjo.kokko@elisanet.fi. Tuletko autolla? Aja pihaan Ompelimo on Sol -pesulan vastapäätä.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Vaatturiliike-Ompelimo Pirjo Kokko" on saanut pisteet 6,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Vaatturiliike-Ompelimo Pirjo Kokko sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/205" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>