Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Vaatekorjausompelimo Makkonen Nina Tmi

Vaatekorjausompelimo Makkonen Nina Tmi on helsinkiläinen yritys, joka sijaitsee Kalliossa. Puhelinnumeroa ei ole tiedossa.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Vaatekorjausompelimo Makkonen Nina Tmi" on saanut pisteet 6,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Susanna Kalliosola:

Hei!
Voisitteko harkita ottavanne osa-aikaisen harjoittelijan,
alan vaihto/sivutoiminen ammatti mielessä?
Palkkaus ei ole niin tärkeää, mutta oppilaitos edellyttää alan työ- tai harjoittelupaikkaa.

  • Kirjoitettu: 07. päivä marraskuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Vaatekorjausompelimo Makkonen Nina Tmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/801" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>