Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Vaatekorjaamo Riitta Salminen

Vaatekorjaamo Salminen Riitta on Herttoniemessä sijaitseva yritys. Siilitien metroasema on kävelymatkan päässä.

Puhelinnumero on 09 755 6340.

Avoinna ma–ke kello 9–17.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Vaatekorjaamo Riitta Salminen" on saanut pisteet 7,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 14 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Vaatekorjaamo Riitta Salminen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/799" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>