Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Tuula Huttunen Tmi

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 24.01.2019.)

Tämän yrityksen toiminta vaikuttaa päättyneen.

Tuula Huttunen Tmi on lappeenrantalainen yritys. Puhelinnumero on 050 307 0743 ja sähköpostiosoite tuula.huttunen@naturamedia.fi.

"Tuula Huttunen Tmi" on saanut pisteet 5,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Severi Simpura:

Ei toiminnassa enää.

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta!

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Tuula Huttunen Tmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1035" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>