Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

TurkisAteljee Aira Arffman

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Svinhufvudintie 1, 00570 Helsinki
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 3540 kertaa

TurkisAteljelee Aira Arffman on yritys Helsingin Kulosaaressa. Puhelinnumero on 040 259 5013 ja sähköpostiosoite arffmanaira8@gmail.com. Avoinna arkisin 9–17 ja muulloin sop.mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"TurkisAteljee Aira Arffman" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Matti Ojamo:

Anopilta jäi täysipitkä minkkiturkki + päähine, hankittu tod.näk. 1970-luvulla. On täysin ehjä ja puhdas. Oletteko kiinnostuneita ostamaan sen? Jos kiinnostaa, katson tarkemmat tiedot vuorista ja tarpeen tullen otan siitä vaikka kuvan. Turkki on sisätiloissa kaapissa säilytyksessä.

  • Kirjoitettu: 27. päivä tammikuuta 2015
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua TurkisAteljee Aira Arffman sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.