Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Turkis ja nahka-asu A. Häkkinen

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.turkisjanahka-asu.com
  • Osoite: Hiirihaukantie 38, 70820 Kuopio
  • Huomioitavaa: Yksilöllisiä ja laadukkaita turkis- ja nahka-asuja, taitoluistelupukujen ja rooliasujen suunnittelu ja valmistus
  • Sivua katsottu: 5366 kertaa

Turkis ja nahka-asu A. Häkkinen toimii Kuopiossa Petosen alueella. Puhelinnumerot ovat 017 261 4330 ja 040 509 0691 sekä sähköpostiosoite posti@turkisjanahka-asu.com. Avoinna arkisin klo 9.30–16 tai sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Turkis ja nahka-asu A. Häkkinen" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Turkis ja nahka-asu A. Häkkinen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.