Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Töölön Pukukorjaus

Töölön Pukukorjaus toimii nimensä mukaisesti Helsingin Töölössä. Pukukorjaus on avoinna arkisin kello 10–17. Viikonloppuisin suljettu. Puhelinnumero on 09 490 072

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Töölön Pukukorjaus" on saanut pisteet 7,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

potentiaalinen:

Onko kukaan käynyt täällä viime aikoina, mitä mieltä hinnoista ja palvelusta?

  • Kirjoitettu: 01. päivä joulukuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Töölön Pukukorjaus sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1040" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>