Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Tirnukka

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.tirnukka.fi
  • Osoite: Sorastajantie 6, 40320 Jyväskylä
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 2479 kertaa

Tirnukka on lastenvaatemerkki, jonka tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Jyväskylässä. Puhelinnumero on 0400 546 159 ja sähköpostiosoite katarina@tirnukka.fi.

Tirnukan tuotteita edustavat esimerkiksi Coconate Ky (Lievestuore), Info Imatra (Imatra) ja Info Mikkeli (Mikkeli) sekä Satumainen Lapsuus (Lappeenranta).

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Tirnukka" on saanut pisteet 6,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1029 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Tirnukka sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.