Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 17.01.2018.)

Tekstiilityökeskuksen toiminta on päättynyt, ja sen toiminnot on siirretty Uusix-Suvilahteen.

Ompelimo sijaitsee Vilhonvuorenkatu 11 A:ssa, kolmannessa kerroksessa. Fax-numero on 09 310 32583 ja puhelin: 09 310 32588. Sähköpostiosoite on liisa.korpiaho@hel.fi.

"Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/89" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>