Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo

Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 17.01.2018.)

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Vilhonvuorenkatu 11 A, 00500 Helsinki
  • Huomioitavaa: Teollisessa ompelimossa valmistetaan kevyitä työvaatteita
  • Sivua katsottu: 2139 kertaa

Tekstiilityökeskuksen toiminta on päättynyt, ja sen toiminnot on siirretty Uusix-Suvilahteen.

Ompelimo sijaitsee Vilhonvuorenkatu 11 A:ssa, kolmannessa kerroksessa. Fax-numero on 09 310 32583 ja puhelin: 09 310 32588. Sähköpostiosoite on liisa.korpiaho@hel.fi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1029 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Tekstiilityökeskuksen teollinen ompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.