Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Sy-Fix Klädservice

Vuonna 1995 perustettu Sy-Fix Klädservice toimii Pietarsaaressa. Puhelinnumero on 06 723 4166.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Sy-Fix Klädservice" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Sinikka Rönnholm:

Tar ni emot och syr i en ny dragkedja. Vad kostar det?

  • Kirjoitettu: 07. päivä maaliskuuta 2016
  • Kestolinkki: #

Björn Björklund:

Hejsan. Jag har fått en ca. 4 cm lång repa i min Dunjacka. Det är en Craft jacka, som var ganska dyr så jag skulle gärna få den fixad om det är möjligt. Hellst kanske limma från insidan. Fixar du det?

  • Kirjoitettu: 22. päivä helmikuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Sy-Fix Klädservice sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/990" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>