Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Studio Eveliina ((Yksilöllisten Asujen Tilausompelimo))

Studio Eveliina on turkulainen ompelualan yritys. Sen puhelinnumerot ovat (02) 235 0241 ja 040 541 3021 sekä sähköpostiosoite marja.sandell@gmail.com.

Avoinna ma–to kello 9–16.30 sekä perjantaisin 9–15. Muina päivinä suljettu.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Studio Eveliina" on saanut pisteet 7,1 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 9 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Janina:

Erittäin loistavan palvelun ompelimo, työ on ensi luokkaista ja täyttää asiakkaiden toiveet aina!

  • Kirjoitettu: 26. päivä maaliskuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Studio Eveliina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/986" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>