Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Satakunnan vankilan teollisuusompelimo

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 05.02.2015.)

Satakunnan vankilan teollisuusompelimon sähköpostiosoite satakunta.vhl@om.fi. Ompeluteollisuuden tuotannon myyntiä ja tuotannon ohjausta hoitaa Latvala-Grundström Inkeri, jonka puhelinnumero on 050 3422 310.

Ompelun tuotanto ja myynti siirrettiin 1.3.2013 alkaen Hämeenlinnan vankilaan.

"Satakunnan vankilan teollisuusompelimo" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: , .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Satakunnan vankilan teollisuusompelimo sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/105" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>