Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Roopetex (Timeless Design)

Roopetex Tmi on tilausompelimo. Puhelinnumero on 050 586 8567 ja sähköpostiosoite roopetex.tmi@elisanet.fi.

Tuotteita on myynnissä esimerkiksi Helsingissä osoitteessa Katariinankatu 4 b sijaitsevassa Käsityöläisten OMA Kaupassa.

Valikoimasta löytyy esimerkiksi poronnahkatuotteita, silkkihameita ja -jakkuja, kankaita Italiasta, brodeeratut tuotteet, myös LauRie Emma -housut.

Nettisivujen lisäksi yrityksellä on omat Facebook-sivut.

"Roopetex" on saanut pisteet 6,7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 6 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Roopetex sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/944" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>