Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Pukuompelija Irina

Monipuolisia ompelupalveluja tarjoavan Pukuompelija Irinan puhelinnumero on 044 257 1166 ja sähköpostiosoite irina.posti@gmail.com. Käynnit vain ajanvarauksella — toiminta tapahtuu kotiateljeesta käsin.

"Pukuompelija Irina" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Petri:

Tämäkin on Vantaalla. Aika jännä huomata miten paljon ompelimoita on siellä suunnalla!

  • Kirjoitettu: 29. päivä lokakuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Tiedonantaja:

hakemistoon ei lie laitettu vielä kaikki paikkoja, joten lisääkin yhteystietoja samalta seudutla vio tulla.

  • Kirjoitettu: 29. päivä lokakuuta 2011
  • Kestolinkki: #

adina:

Hello. I bought a evening dress but the bodice is too big for me. It has to be modified according to my size. Can you please tell me how much would cost all these? Thank you in advance. Adina

  • Kirjoitettu: 28. päivä tammikuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pukuompelija Irina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/31" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>