Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Pitkänen Hannele Tmi

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 30.08.2018.)

Yrityksen toiminta lienee päättynyt.

Pitkänen Hannele Tmi on Nurmijärvellä, Klaukkalassa, toimiva yritys.

"Pitkänen Hannele Tmi" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Emma Bruus:

Lopettanut toimintansa

  • Kirjoitettu: 30. päivä elokuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Pete:

Kiitos ilmoituksesta, Emma! Yritys on merkitty lopettaneeksi.

  • Kirjoitettu: 30. päivä elokuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Pitkänen Hannele Tmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/916" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>