Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelukulma

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 14.06.2016.)

Ompelukulman tietoja ei enää löydy Myrskylyhty ry:n nettisivuilta. Sen toiminta saattaa olla päättynyt.

Ompelukulma sijaitsee Kangasniemellä. Avoinna ma–pe kello 8–14. Puhelinnumero on 046 571 1507 (Armi Lindberg). Ompelukulmassa tehdään korjausompeluja, mittatilaustöitä sekä romaninaisten vaatteita.

"Ompelukulma" on saanut pisteet 3,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 5 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

maruzella linberg:

ompelimo on hyvä koska se valmistaa ja korjaa vaatteita

  • Kirjoitettu: 13. päivä toukokuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelukulma sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1048" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>