Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelu- ja korjauspalvelu Eija H. Nieminen Tmi

Ompelu- ja korjauspalvelu Eija H. Nieminen Tmi on jämsäläinen yritys. Sen puhelinnumero on 040 546 1814 ja sähköpostiosoite eijakaarina.nieminen@gmail.com.

Avoinna tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin kello 9–15.

Yrittäjä tiedottaa

Olen lomalla koko heinäkuun ja elokuun 13 päivään asti, tulen töihin 14pv elokuuta.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelu- ja korjauspalvelu Eija H. Nieminen Tmi" on saanut pisteet 7,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 7 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ompelu- ja korjauspalvelu Eija H. Nieminen Tmi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/848" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>