Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Tuplatikki

Ompelimo Tuplatikki sijaitsee Vantaan Tikkurilassa. Sisäänkäynti tapahtuu Orvokkitien puolelta.

Avoinna ma–pe 9–17 ja sopimuksen mukaan.

Puhelinnumero on 09 860 35190 ja sähköpostiosoite posti@ompelimotuplatikki.fi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Tuplatikki" on saanut pisteet 5,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 8 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Vuori:

Tosi suuri pettymys, pyysin liiviin taskut ja et on löysä jota voin pitää kevyttoppatakin kanssa, sain taskuttoman kireän jopa neulepuseron kanssa. Meni uusiksi sain taskullisen kireän liivin, jonka jouduin korjauttamaan toisessa ompelimossa. Mittoja ei edes otettu

  • Kirjoitettu: 09. päivä joulukuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Tuplatikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/10" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>