Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Pirjo Tarkiainen

Ompelimo Pirjo Tarkiainen on yritys Lappeenrannassa. Sen puhelinnumero on 040 762 0154.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Pirjo Tarkiainen" on saanut pisteet 6,5 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

neiti:

Pirjo lyhensi minulle pari vaatetta nopeasti ja siististi. Ainoastaan vaatteiden tilasta, siis sen puutteesta, miinusta.

  • Kirjoitettu: 22. päivä elokuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Severi:

Toppahousut lyhennytin. Hyvä ja nopea palvelu. Suosittelen

  • Kirjoitettu: 24. päivä tammikuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Pirjo Tarkiainen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/769" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>