Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo TaRiina

Ompelimo TaRiina toimii Kuopiossa. Puhelinnumero on 040 543 5193 ja sähköpostiosoite riinatar@gmail.com. Avoinna sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo TaRiina" on saanut pisteet 9,2 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 10 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Essi:

Todella ammattitaitoinen ompelija! Ystävällinen palvelu ja kilpailukykyiset hinnat. Työnlaatu ensiluokkaista! Suosittelen!

  • Kirjoitettu: 02. päivä joulukuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo TaRiina sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/210" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>