Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Taikaommel

Tämä ompelimo on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 02.12.2017.)

Ompelimo Taikaommel sijaitsee Kuopiossa. Puhelinnumero on 040 733 8377.

"Ompelimo Taikaommel" on saanut pisteet 4,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Niiskuneiti:

Koetin soittaa ko.ompelimoon ja sieltä vastattiin ”Niin”. Kuulema netistä oleva numero ei ole ompelimon. Näköjään ei osata vastata puhelimeen ja asiakaspslvelu on puutteellista.

  • Kirjoitettu: 02. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Pete:

No joo, yritystietojen mukaan lopettanut toimintansa…

  • Kirjoitettu: 02. päivä joulukuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Taikaommel sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/94" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>