Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ompelimo Sormustin (Ompelimo Sormustin Eila Heinänen)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.ompelimosormustin.fi
  • Osoite: Lauttasaarentie 16, 00200 Helsinki
  • Huomioitavaa: Erikoisaloja ei ole määritelty
  • Sivua katsottu: 6899 kertaa

Ompelimo Sormustin on helsinkiläinen yritys Lauttasaaressa. Sen puhelinnumero on 09 682 3328 ja sähköpostiosoite eila.m.heinanen@gmail.com.

Avoinna ma–pe kello 9–17 ja muulloin sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Sormustin" on saanut pisteet 5,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 18 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Meeri Väänänen:

Ei jatkoon, ellet omista valtavaa rahapussia ilman kulukattoa.

Todella huonoa asiakaspalvelua. Missään vaiheessa juhlapuvun helmanlyhennysprosessia ompelijat eivät konsultoineet asiakasta siitä, että työ olisikin suuritöinen ja tulisi viemään paljon enemmän aikaa kuin tavallisesti. Eivät myöskään ymmärtäneet tarjota halvempaa vaihtoehtoa työlle, vaan olettivat että asiakas haluaa juuri kalleimman vaihtoehdon.

Lopputuloksena helman lyhennys oli kaksinkertainen puvun alkuperäiseen hintaan verrattuna! Tuli todella huijattu olo kun lopullinen hinta paljastui viikkoa ennen juhlapäivää.

  • Kirjoitettu: 07. päivä elokuuta 2018
  • Kestolinkki: #
  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Sormustin sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.