Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ompelimo Paatola Johanna

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.ompelimojohannapaatola.fi/
  • Osoite: Väinönkatu 28 A 1, 40100 Jyväskylä
  • Huomioitavaa: Mittatilausvaatteiden suunnittelu ja toteutus, myös asusteiden valmistus, myös vaatteiden korjaus ja muokkaus.
  • Sivua katsottu: 1651 kertaa

Ompelimo Paatola Johanna on Jyväskylässä toimiva yritys. Ompelimon puhelinnumero on 045 231 6631 ja sähköpostiosoite info@ompelimojohannapaatola.fi. Nettisivujen lisäksi ompelimolla on omat Facebook-sivut.

Avoinna maanantaisin ja torstaisin kello 10–18 ja tiistaisin, keskiviikkoisin sekä perjantaisin 10–16. Suljettu viikonloppuisin.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Paatola Johanna" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Paatola Johanna sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.