Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Neppi (Tmi Ompelimo Neppi)

Laukaaseen kirkonkylälle avatun Tmi Ompelimo Nepin puhelinnumero on 045 674 6562 ja sähköpostiosoite ompelimoneppi@gmail.com.

Avoinna tiistaisin kello 10–18, keskiviikkoisin 9–12, torstaisin 9–16 ja perjantaisin 9–12. Muina aikoina vain sopimuksen mukaan.

Ompelimolla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Neppi" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Neppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/1076" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>