Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ompelimo Neppi (Tmi Ompelimo Neppi)

  • Paikkakunta:
  • Nettisivut: www.ompelimoneppi.fi
  • Osoite: Arwidssonintie 25, 41340 Laukaa
  • Huomioitavaa: Esim. korjausompelumot: lahkeen lyhennys, housujen kavennus, hameen/mekon lyhennys, paidan lyhennys, hihojen lyhennys, muodistukset.
  • Sivua katsottu: 2301 kertaa

Laukaaseen kirkonkylälle avatun Tmi Ompelimo Nepin puhelinnumero on 045 674 6562 ja sähköpostiosoite ompelimoneppi@gmail.com.

Avoinna tiistaisin kello 10–18, keskiviikkoisin 9–12, torstaisin 9–16 ja perjantaisin 9–12. Muina aikoina vain sopimuksen mukaan.

Ompelimolla on nettisivujen lisäksi omat Facebook-sivut.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Neppi" on saanut pisteet 9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 4 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Neppi sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.