Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Liisan Ommel

Ompelimo Liisan Ommel on turkulainen yritys, joka sijaitsee aivan kaupungin keskustassa. Sen puhelinnumero on 02 251 9232.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Liisan Ommel" on saanut pisteet 8,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 10 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Erkko honkinen:

Ystävällinen palvelu. Asiakas on ns. kingi , vain ja ainoastaan..

  • Kirjoitettu: 19. päivä toukokuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Liisan Ommel sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/678" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>