Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Liisa Härkönen

Ompelimo Liisa Härkönen on kuopiolainen yritys.

Puhelinnumero on 040 718 7521 ja sähköpostiosoite liisa.harkonen@gmail.com.

Ompelimo tekee korjausompelun lisäksi alihankintatöitä.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Liisa Härkönen" on saanut pisteet 6,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 6 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Liisa Härkönen:

Hei! Ompelimon sijainti on kartalla aivan väärässä paikassa. Pitäisi olla Kauppakadun ja Haapaniemenkadun risteyksessä, torin laidalla.

  • Kirjoitettu: 11. päivä maaliskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Petri:

Selvä homma. Kiitoksia kommentista. Kartan koordinaatteja on nyt päivitetty.

  • Kirjoitettu: 11. päivä maaliskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Liisa Härkönen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/675" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>