Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Kirsi Rossilahti

Ompelimo Kirsi Rossilahti toimii Espoossa. Puhelinnumero on 040 708 3494.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Kirsi Rossilahti" on saanut pisteet 8,6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 7 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

leena slotte:

Ensiluokkaista työtä. Usean vuoden ajan mm.
housut sekä erilaisia korjauksia.

  • Kirjoitettu: 25. päivä marraskuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Kirsi Rossilahti sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/324" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>