Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Kikka-Tikki

Ompelimo Kikka-Tikki toimii Helsingin Taka-Töölössä. Puhelinnumero on 09 496 510.

Avoinna ma–pe 8–17 ja sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Kikka-Tikki" on saanut pisteet 7,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 11 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Sari Virtanen:

Kikkatikissä on ystävällinen, ammattitaitoinen ja nopea palvelu. Olen korjauttanut vuosien varrella usein vaatteitani Kikkiatikissä ja aina tuos on ollut istuva tai muuten ensiluokkainen. Hyvä hinta-laatusuhde!!!

  • Kirjoitettu: 13. päivä syyskuuta 2012
  • Kestolinkki: #

Pekka Niemi:

Yhden käyntikerran perusteella: yritys sai juuri uuden asiakkaan. Ystävällinen palvelu ja hintataso kohdillaan.

  • Kirjoitettu: 30. päivä kesäkuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Kikka-Tikki sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/658" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>