Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo ja korjaamo Nööp Oy (Ateljee ompelimo ja korjaamo)

Malmilla sijaitseva Nööp Oy on avoinna normaalisti ma–pe 12–18. Puhelinnumerot ovat 09 388 2996 ja 0400 879 386. Sähköpostiosoite: noop@noop.fi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo ja korjaamo Nööp Oy" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Petri:

Vaikuttaa sijaitsevan ihan keskeisellä paikalla hyvien liikenneyhteyksien päässä. Juna-asema ihan kävelymatkan päässä.

  • Kirjoitettu: 29. päivä lokakuuta 2011
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo ja korjaamo Nööp Oy sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/3" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>