Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Merja Heiskanen

Ompelimo Merja Heiskanen toimii Helsingissä, Etu-Töölössä. Puhelinnumero on 050 593 1613.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Merja Heiskanen" on saanut pisteet 7,9 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 16 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Petteri P.:

Olen käyttänyt Merja Heiskasen palveluita jo useaan kertaan ja olen aina ollut tulokseen enemmän kuin tyytyväinen. Heiskanen tekee muokkaukset tinkimättömällä tyylisilmällä ja rautaisella ammattitaidolla. Suosittelen lämpimästi!

  • Kirjoitettu: 29. päivä lokakuuta 2013
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Merja Heiskanen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/633" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>