Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Elsa Pitkänen

Ompelimo Elsa Pitkänen on kuopiolainen yritys. Puhelinnumero on 017 262 6009, fax-laitteen numero 017 262 6566 ja sähköpostiosoite sirpa.kemppainen@elsapitkanen.inet.fi.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Elsa Pitkänen" on saanut pisteet 6 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 3 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

catarina:

hello
can I buy the gloves from Sweden?
catarina.kidd@telia.com

  • Kirjoitettu: 14. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Pete:

I think you’ll get an answer to your question by emailing it directly to sirpa.kemppainen(at)elsapitkanen.inet.fi as the business owner might not check this page very often, if at all.

  • Kirjoitettu: 14. päivä huhtikuuta 2014
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Elsa Pitkänen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/627" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>