Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Elina Vertanen

Ompelimo Elina Vertanen löytyy Kouvolan Kuusankoskelta. Myymälä on avoinna ti–la 9–14. Valmiit korjaukset voi noutaa ja pienet korjaustyöt otetaan vastaan myymälän aukioloaikoina, mutta juhlapukujen sovitukset ja muut aikaa vaativat suunnittelutapaamiset kannattaa varata liikkeen aukioloaikojen ulkopuolelle. Puhelinnumero on 040 538 7033 sekä sähköpostiosoite posti@ompelimoelina.com.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Elina Vertanen" on saanut pisteet 8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 1 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Elina Vertanen sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/626" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>