Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Eija-Marja

Ompelimo Eija-Marja sijaitsee Helsingissä. Puhelinnumero on 09 694 7557.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Eija-Marja" on saanut pisteet 7,8 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 14 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Anna:

Itse en vapaaehtoisesti veisi hääpukuani tähän paikkaan toista kertaa. Palvelu ihan ystävällistä mutta itse paikka on pölyinen, langanpätkiä joka paikassa ja mahdollisuus pukea sovitettava vaate päälleen on ala-arvoinen (säälittävä pieni nurkka jonka edessä repaleinen verho). Ehkä kallein koskaan ostamani vaate, hääpukuni, laahasi pitkin ompelimon likaisia lattioita ja sai ompelun jälkeen mennä pestäväksi. Hiuksia ja pölyä helma täynnä ja olkaimet sekä vetoketju tummana sormenjäljistä. Lisäksi vaati monta yritystä ennenkuin puku oli sopiva. En voi suositella tätä ompelimoa.

  • Kirjoitettu: 27. päivä elokuuta 2015
  • Kestolinkki: #

Ompelimo Eija-Marja:

Olen Eija-Marjan kanta-asiakas ainakin 15 vuoden ajalta. Työ on aina ollut hyvin taitavaa ja yhteistyö sujunut kaikin tavoin mallikkaasti. Viimeksi Sirje pelasti kalliin heräteostoksen siirtämällä helmasta vyötärölle kaistaleen (vaativa korjaustyö). Mekko oli vappujuhlien hitti ja ystävät ihmettelivät spontaanisti mekon istuvuutta. Sirje ja Marja ovat todella ystävällisiä ja sympaattisia. Minulla ei ole kuin pelkkää hyvää sanottavaa.

  • Kirjoitettu: 17. päivä heinäkuuta 2017
  • Kestolinkki: #

Arja Isberg:

Ostin Ted Baker upean iltapuvun netistä hieman isona ja puku muotoiltiin istuvaksi päälleni ja lyhennettiin. Tosi tyytyväinen olen työnjälkeen ja palveluun, hinta oli iloinen yllätys. Juuri vein lisää vaatteita uudistettavaksi. Luottopaikka.

  • Kirjoitettu: 30. päivä elokuuta 2019
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Eija-Marja sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/623" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>