Ompelimot.com

Etusivu: Ompelimot

Ompelimo Anneli Honkala

Oulun keskustassa, Kelan vieressä, sijaitsevan Ompelimo Anneli Honkalan puhelinnumero on (08) 311 4168 ja sähköpostiosoite anneli.honkala@ompelimo-oulu.com.

Yritys on toiminut yli 28 vuoden ajan.

Ompelimo on avoinna ma–to kello 10–17 ja sopimuksen mukaan.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Anneli Honkala" on saanut pisteet 6,3 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 8 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1028 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Ompelimolle annetut mielipiteet:

Tarja:

Hienoa työtä ja kaikki sovittu on pitänyt. Tyytyväisenä vakiasiakkaana olen ollut jo kymmenisen vuotta. Voin lämpimästi suositella!

  • Kirjoitettu: 16. päivä lokakuuta 2018
  • Kestolinkki: #

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Anneli Honkala sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.

Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästeiden käytön.

Haluatko laittaa nettisivuillesi yllä näkyvän arvostelun? Voit tehdä sen kopioimalla alla näkyvän HTML-koodin ja tallentamalla sen nettisivuillesi.
<iframe src="https://ompelimot.com/pisteet/158" seamless="seamless" width="122" height="142" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>