Ompelimot.com

Ompelimot Suomessa.

Etusivu: Ompelimot

Etsi ompelimoa hakusanalla

Ompelimo Ani

Ompelimo Ani on lopettanut toimintansa, muuttanut uuteen osoitteeseen, tai vaihtanut nimeään. Ompelimon esittelysivu säilyy tässä näkyvillä toistaiseksi sen vuoksi, että myös muut asiakkaat voivat myöhemmin löytää varmistuneen tiedon toiminnan päättymisestä. (Esittelysivua päivitettiin viimeksi 06.04.2017.)

  • Paikkakunta:
  • Osoite: Kivipyykintie 9, 00710 Helsinki
  • Huomioitavaa: Vaatteet tilaustyönä vauvan nutusta nahka-asuun ja hääpukuihin
  • Sivua katsottu: 2761 kertaa

Yrityksen toiminta vaikuttaa lakanneen.

Ompelimo Ani sijaitsee Pihlajamäessä, Pohjois-Helsingissä. Avoinna ma–to kello 9–17 ja perjantaisin klo 9–15. Viikonloppuisin suljettu.

Puhelinnumero on 0400 399 506.

Ompelimot.com-hakemisto ei vastaa karttakuvan oikeellisuudesta. Mikäli esittelysivun sijainti kartalla vaikuttaa väärältä, siitä kannattaa vihjata palvelun ylläpidolle palautelomakkeen avulla tai kirjoittamalla kommentin alapuolelle.

"Ompelimo Ani" on saanut pisteet 7 yhteensä 10 pisteestä. Ompelimo on arvosteltu 2 kertaa.

Tämä esittelysivu mukaan laskettuna sivustolla on julkaistu tähän mennessä yhteensä 1029 ompelimon ja muun ompelimopalveluita tarjoavan yrityksen/yrittäjän yhteystietoa. Tämän esittelysivun ns. kestolinkki on tässä siltä varalta jos haluat linkittää siihen esimerkiksi blogista tai joltain foorumilta. Paikkakunta: .

Anna mielipide tästä ompelimosta!

  • (Mitä tämä tarkoittaa? Vastaus: nimi ja sähköpostiosoite tallennetaan oman tietokoneesi nettiselaimen muistiin.)

Kommentoitaessa julkaisua Ompelimo Ani sekä Nimi että Kommentti ovat vaadittuja tietoja. Myös sähköpostiosoite on pakollinen, mutta sitä ei näytetä julkisesti.